Aktuality

Národný deň ku schéme SME Instrument

31.08.2018

Ste inovatívna firma? Máte prelomový produkt pre globálny trh? Myslíte si, že ste omnoho lepší ako vaša konkurencia? Máte tím, ktorý dotiahne vývoj produktu a zabezpečí jeho odbyt? Zorientujte sa v najúspešnejšej schéme EÚ na podporu inovatívnych firiem. Do konca roku 2020 získa financie ešte takmer 2000 európskych firiem.

Príďte sa dozvedieť viac o schéme SME Instrument, ako funguje, aké má výsledky, aké sú plány do budúcnosti, akú podporu môžu firmy získať, aký je pohľad hlavných aktérov schémy SME Instrument, skúsenosti s prípravou a realizáciou projektov, dopad na firmy či odporúčania a ako prebieha hodnotenie.

Na podujatí bude detailne predstavená schéma SME Instrument a jej podpora na Slovensku. Taktiež vystúpia dve úspešné slovenské firmy, hodnotiteľka návrhov a člen panelu expertov pre pohovory s dobre hodnotenými firmami.

Podujatie organizuje Národný koordinátor programu Horizont 2020 pri CVTI SR v koordinácii MŠVVaŠ SR, Enterprise Europe Network v zastúpení BIC Bratislava v koordinácii Európskej komisie, s podporou Ministerstva hospodárstva SR a Slovak Business Agency.

Viac informácií a prihláška: https://www.innonews.blog/sme-instrument-2018/