Aktuality

Octigon má nový web!

28.06.2016

A je to tu! S radosťou vám oficiálne predstavujeme náš web v novom šate, na ktorom v uplynulých mesiacoch usilovne pracovali niektorí naši zamestnanci v rámci vytvoreného „web tímu“.

Návštevníci nášho vynoveného webu majú k dispozícii všetky dôležité informácie o službách, ktoré poskytujeme na najprofesionálnejšej úrovni. V sekcii „Tím“ nájdete našich špecialistov s ich expertíznou oblasťou, môžete ich kontaktovať so svojimi otázkami aj priamo.

 

S cieľom sprehľadniť a zjednodušiť možnosti čerpania fondov bola vytvorená a sprístupnená najdôležitejšia časť webu, ktorá je zaujímavá pre všetkých potenciálnych žiadateľov. Ide o sekciu „Aktuálne výzvy“, kde si môžete prostredníctvom filtra vyhľadať oblasť podpory, oprávnené územie či operačný program, ktorý je ten najvhodnejší práve pre váš zámer.

 

Súčasťou webu je aj sekcia „Referencie“, kde nájdete postrehy našich klientov o spolupráci s Octigonom. Ako môžete vidieť, spektrum našich klientov je naozaj rôznorodé. Tomu vďačíme za množstvo skúseností, ale aj vrelých kontaktov a stretnutí na rôznych miestach Slovenska aj v zahraničí (napr. v Rakúsku, Belgicku, Srbsku či Ukrajine).

 

V sekcii „Blog“ si môžete prečítať čo je nové vo svete eurofondov, ale aj u nás – v Octigone. Dozviete sa viac o horúcich novinkách, školeniach, konferenciách, našich úspechoch či plánoch do budúcna.

 

Tak čítajte, klikajte a najmä pýtajte sa – radi vám v problematike grantového poradenstva, implementácie projektov, verejného obstarávania, či prípravy strategických dokumentov pomôžeme.