Aktuality

Octigon úspešne absolvoval recertifikačný audit

24.10.2016

Naša spoločnosť úspešne absolvovala recertifikačný audit systémov manažérstva kvality ISO 14001: 2005 a environmentálneho manažérstva ISO 9001: 2005. Ten mal bezproblémový priebeh.

Octigon dbá na úroveň poskytovaných služieb a ich kvalitu. To vyžaduje zavedenie riadenia spoločnosti, ktoré aktívne reaguje na zmeny na trhu a dokáže sa prispôsobiť neustále sa meniacim požiadavkam klientov.

Súčasné dynamicky sa rozvíjajúce a rýchlo sa meniace ekonomické prostredie vyžaduje od spoločností, aby boli dlhodobo konkurencieschopné  v porovnaní s národnými i medzinárodnými hráčmi na trhu. Rozhodujúcim faktorom v tomto snažení sa v internom prostredí spoločnosti je systém a kvalita riadenia. Ten si vyžaduje zavádzať do praxe nové metódy riadenia a zmeny v prístupoch. Základným cieľom je zvyšovať efektívnosť, výkonnosť spoločnosti a kvalitu služieb.

Octigon tieto požiadavky spĺňa a každoročne nastavuje stratégiu interného rozvoja spoločnosti a poskytovaných služieb. Pri tohtoročnej recertifikácii vyzdvihol auditorský tím najmä orientáciu spoločnosti na nové oblasti služieb, a síce na Program rozvoja vidieka, na nadnárodné programy programy cezhraničnej spolupráce Interreg. Auditori pozitívne vyhodnotili aj snahu nášho tímu o znižovanie záťaže na životné prostredie tým, že sme prešli z fyzickej archivácie dokumentov k elektronickej archivácii a zriadili sme nové úložisko dát.

Ani náš nový web http://octigon.sk neunikol pozornosti auditorov certifikačného orgánu Procert. Auditorský tím ocenil inovatívny prístup pri tvorbe nášho webu a zameranie nielen na prezentáciu spoločnosti, ale aj informovanie klientov o novinkách z oblasti prípravy, realizácie a riadenia projektov financovaných z verejných zdrojov, konzultingu k možnostiam financovania rozvojových zámerov súkromného a verejného sektora a prípravy strategických a analytických dokumentov.

Naše vynovené certifikáty, ktoré si môžete pozrieť a stiahnuť v sekcii „O nás - Riadenie kvality,“ zaručujú, že spolupráca s nami je kvalitnou a dobrou voľbou.